Svatby – RADKA & DUŠAN
Místo: Hotel Vitality, Třinec
Fotograf: Lukáš Szlauer
Florista: Květinka na Růžku
Hudba: skupina Kiri Band

Milé svatební agentky,
dovolte, abychom vám z celého srdce poděkovali za koordinaci na naší svatbě, která se odehrála dne 9. 11. 2013 ve Vendryni.
Jelikož jsme plánovali uspořádat větší svatbu, bylo potřeba oslovit někoho spolehlivého. Ani sekundu jsme nelitovali, že jsme si vybrali právě vás! Již po první konzultaci jsme věděli, že to bylo správné rozhodnutí. Od počátku probíhaly pravidelné a intenzivní konzultace. Získali jsme důležité kontakty na dodavatele služeb k naší svatbě. Když jsi vzpomeneme na koláčky z Teplic nad Bečvou, sbíhají se nám sliny. Byla jsem nesmírně vděčná za Vaši nabídku na balení koláčů. Ušetřilo mi to spoustu času a nervů Na vaše doporučení jsme rovněž využili služeb floristky Katky. Květinová výzdoba byla velmi nápaditá a svatební kytice kouzelná. Nezklamali jsme nás ani při výběru vhodného oddávajícího, při jehož proslovu nevěsta nestačila zadržovat slzy štěstí.
Samotnou koordinaci svatebního dne hodnotíme více než pozitivně. Díky pečlivé přípravě a profesionálnímu přístupu proběhl celý den hladce. Velmi oceňuji vaši přítomnost od ranních hodin a pomoc při oblékání nevěsty do svatebních šatů. Byli jsme nadšeni z reprezentativního vystupování a zábavy při jednotlivých soutěžích.
Jsme si vědomi, že i díky vám byla naše svatba NEZAPOMENUTELNÁ!
Holky, děkujeme, byla to skvělá spolupráce! Škoda, že si svatbu nemůžeme zopakovat Doufám, že nikdy nepřestanete s koordinací svateb či dalších akcí, byla by to škoda.

MANŽELÉ REJTHAROVI

Kontakt

Máte dotaz? Chcete se domluvit na osobní nezávazné schůzi ZDARMA? Vyplňte kontaktní formulář níže nebo volejte na jedno z uvedených tel. čísel. Jsme připraveni Vám zodpovědět jakékoliv dotazy týkající se organizace - plánování - koordinace svateb a jiných oslav.


    Ing. Lenka Janeczková
    Tel.: +420 776 162 283
    Email: oslavte@oslavte.cz
    Celá ČR (speciálně Moravskoslezský kraj)
    IČ: 73080934 (jsme plátci DPH)
    Sídlo - Třinec